21 de maig del 2020

Publicació "Families, Family Policy and the Sustainable Development Goals"

La Publicació Families, Family Policy and the Sustainable Development Goals, que es va presentar a la Sessió de treball online webinar el Dia Internacional de les Famílies, en el marc de  UN DESA, de l´ONU, el divendres passat 15 de Maig, ha estat duta a terme per un gran equip de persones.
Els autors: Dominic Richardson (Coordinador Acadèmic, Cap de l´Oficina de Recerca de l´UNICEF), Esuna Dugarova, Daryl Higgins, Keiko Hirao, Zitha Mokomane, Mihaela Robila.
El Coordinador del projecte Ignacio Socias (Director de l´IFFD), l´Assessora Estratègica Irma Rognoni (Regidora de l´Ajuntament de Barcelona), el suport d´Alex Vázquez (representant IFFD a les Nacions Unides), de Renata Kaczmarska (UNDESA), de Sarah Cook (UNICEF), i mols altres col.laboradors.
El projecte ha comptat amb el suport de la Fundació Bancària La Caixa, sense el que no hagués estat possible dur a terme la recerca,  i l´entitat Stiftung Maienburg.
Gràcies a l´IFFD que ha estat l´ entitat que ha donat el suport necessari i l´estructura per poder dur a terme el projecte.
El suport del Departament d´Afers Socials i econòmics de l´ONU, UN DESA-DISD,  Focus Point on Families ha estat encoratjador.
La recerca no hagués estat possible sense la col.laboració d´ UNICEF, que ha gestionat i dut a terme la publicació tant del Synthesis Report com Families, Family Policy and the Sustainable Development Goals.
Moltes gràcies a tots ells!!!
Una publicació que esperem encoratgi a polítics i serveixi per fer real el nou paradigma sòcio-jurídic i polític: les famílies com a centre per la presa de qualsevol decisió política i el rol de les polítiques familiars en la contribució per a aconseguir l´assoliment dels Objectius del Desenvolupament Sostenible de l´Agenda 2030 de l´ONU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.