21 de maig del 2020

Presentació Publicació "Families, Family Policy and the Sustainable Development Goals" a l´ONU

Ja és realitat la publicació presentada divendres 15 de maig a l´ONU en la trobada WEBINAR, en la celebració del Dia Internacional de les Famílies el passat divendres 15 de Maig.
Tal com es va comentar a la sessió, el Covid 19 ha posat encara més en evidència aquest nou paradigma on les famílies esdevenen el centre de les diverses polítiques.

Link de la sessió a l´ ONU amb les paraules d´obertura de la Directora de la Division for Inclusive Soial Development (DISD) de United Nations Department of Economic and Social Affairs (UNDESA), Daniela Bas, i les de Renata Kaczmarskca responsable a l´ONU del Focal Point on the Family DISD-UNDESA. La publicació la va presentar el coordinador acadèmic Dominic Richardson, que és el Chief, Social Policy and Economic Analysis, d´UNICEF Office of Research Innocenti, i ha comptat amb el suport de la Fundació Bancària La Caixa . A la sessió hi havien 100 persones inscrites virtualment totes amb grau important d´influència i molta més gent ho va poder seguir per Facetime.


https://www.facebook.com/joinundesa/videos/274405623693361/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.