2 de juny del 2014

16-5-2104 Pregó de la Festa Major de Nou Barris 2014

Aquesta tarda, al pati de la seu del districte de Nou Barris la regidora Irma Rognoni, ha assistit al pregó que ha donat per iniciades les activitats de la Festa Major del districte de Nou Barris.

 
L’acte previ a la lectura del pregó ha estat presidit pel concert de coral i orquestra que el projecte “Veus i Música per a la Integració” ha realitzat amb els infants del barri del Turó de la Peira, Roquetes i Ciutat Meridiana.
 

Enguany el pregoner de la festa major de nou barris de 2014, ha estat a càrrec del Pere Cánovas, artista pintor i mestre vitraller que viu al districte. Un artista que té obres repartides arreu del món de les quals destaquen els treballs realitzats a Santa María del Mar, la Catedral de Barcelona, a Santa Coloma  de Cervelló amb treballs a la colònia Güell i també a la Catedral de Mallorca, amb treballs realitzats a altres països com poden ser la República Dominicana, San Joan de Puerto Rico, Venezuela, Hondures, Estats Units, Mèxic i Kyoto. I ciutats europees com París, Bremen entre d’altres.

 
Va ser condecorat per l’Honorable President de la Generalitat Jordi Pujol i Soley, com a MESTRE ARTISTA DEL VITRALL al Saló de Sant Jordi a Catalunya el 24 de novembre de 1997. I aquest any ha estat proposat pel districte de Nou Barris a les Medalles d’Honor de la Ciutat de Barcelona 2014.



 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.