27 de juny del 2014

12-6-2014 Obres de la Casa de les Aigües

La Regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, ha visitat avui les obres que s’estan portant a terme per recuperar l’espai de la casa de les Aigües al barri de la Trinitat Nova.
 
Les actuacions suposen la recuperació d’aquest edifici històric, dotar al barri d’un nou equipament i destinar l’espai exterior a activitats a l’aire lliure Les obres van començar al mes de març compten amb un pressupost de 3.700.000 euros i tenen un termini d’execució de 12 mesos.
 
“El valor patrimonial d’aquest conjunt modernista que va jugar un paper molt important en la distribució d’aigua a Barcelona” i “la idea és que aquest espai tingui dues funcions, d’una banda un equipament per als veïns i veïnes i que es puguin fer visites i de l’altra l’ús que tindrà l’espai a l’aire lliure i el fet de ser un balcó de la ciutat”.
 
La Casa de l’Aigua és un conjunt d’edificacions modernistes situat al barri de la Trinitat Nova i que està inclòs en el Pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic del districte de Nou Barris. Va ser construït per l’arquitecte municipal Pere Falqués en els anys 1915-1917 i tenia la funció de
distribuir l’aigua per als barris del nord de la ciutat.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.