26 de juny del 2014

12-6-2014 Presentació programa “UN ESTIU FANTÀSTIC”

La regidora Irma Rognoni, participa en l’acte de participació del programa “Un Estiu Fantàstic” que com és tradició es realitzar a l’antiga fàbrica DAMM.  Enguany s’arriba a la 6è edició  d’“Un Estiu Fantàstic”, programa que té com a finalitat oferir als nens i nenes i joves de la ciutat de Barcelona amb risc d’exclusió social, les mateixes oportunitats per gaudir durant l’estiu d’activitats de lleure i esport.
 
Al programa participen 8.550 nens i 123 monitors que gaudiran de les activitats que s’organitzen als diferents campus de futbol i lleure i, també, als casals multiesportius i lleure que es portaran a terme del 30 de juny a l’1 d’Agost.  
 
Considerem que tots els infants i joves han de tenir garantides les mateixes oportunitats i l’accés als recursos que ofereix la ciutat, independentment del barri on visqui i de la realitat socio econòmica que els envolti. Per aquest i d’altres motius, l’Ajuntament de Barcelona a través de la 4TA, considera que l’esport és un instrument que vol esdevenir una  garantia perquè tots els nens i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de gaudir durant l’estiu d’un munt d’activitats de lleure i esport.
 
Per l’Ajuntament de Barcelona l’esport és una eina de cohesió i inclusió social, que ha d’afavorir específicament aquells segments o sectors de la població que presenten alguna dificultat per accedir a la pròpia pràctica de l’esport i que estan en risc d’exclusió social.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.