7 de maig del 2014

27-4-2014 Cloenda Aplecat

Després de tres dies d’activitats que han omplert la plaça major de Nou Barris amb activitats culturals catalanes de caire tradicional, on les entitats del districte han sortit al carrer per ensenyar i  fer gaudir a tothom de la nostra riquesa, com a poble català. Són moltes les activitats realitzades, moltes les persones que han participat i col·laborat per dur-les a terme, però són moltes més, les que han pogut gaudir-ne en companyia dels pares i mares, de fills i filles, dels avis i avies acompanyant nets i netes, dels amics i coneguts.

 
Un símbol és la força que tot poble desitja posseir, el poble català està orgullós de tenir-ne uns quants. Durant aquests tres dies que s’ha commemorat el Tricentenari dels fets de 1714 a districte de Nou Barris, hem posat de manifest que el poble català, és un poble obert i integrador, prova d’això és la cloenda d’aquest aplec, res millor que un dinar de germanor per commemorar al voltant de la taula uns fets que vans suposar la pèrdua de les llibertats de Catalunya.


Agrair a La Fundació Procat, El Centre Cultural els Propis, La Societat Coral l’Ideal d’en Clavé, l’Agrupació Sardanista de les Roquetes i la Colla Gegantera de Nou Barris l’esforç i il·lusió per fer possible organitzar aquesta mostra de cultura tradicional d’arrel catalana, i incloure a Nou Barris en el circuit dels actes de commemoració la festa del Tricentenari.


No hi ha millor feina, que la que es fa bé i no vol protagonisme.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.