7 de maig del 2014

12-4-2014 “A Nou Barris, cuinem en família”

Dissabte 12 d’abril, la regidora del districte de Nou Barris i d’Infància i Usos del Temps de l’Ajuntament de Barcelona, Irma Rognoni, visitarà l’activitat “A Nou Barris, cuinem en família”. Aquesta activitat està dirigida a infants de 3 a 12 anys i a les seves famílies. En aquesta sessió, els nens i nenes aprendran a fer mones de Pasqua.
Aquesta iniciativa l’impulsa l’Ajuntament de Barcelona i se celebrarà un dissabte de cada mes durant aquest any. Aquesta activitat fomenta l’ús compartit del temps entre pares i fills aprofitant la cuina com a element vertebrador que, a més, els hi permet aprendre coses. Es treballa en la línia de la conciliació laboral – personal – familiar.
El projecte es va iniciar el passat 15 de març amb un taller sobre la realització de bunyols de Quaresma. Aquest dissabte 12 d’abril se celebra la segona sessió i, aprofitant la proximitat de la Setmana Santa, el taller se centrarà en com s’elaboren les mones de Pasqua. El Mercat de la Guineueta és l’únic mercat que duu a terme aquesta activitat.

El projecte està adreçat a infants d’entre 3 i 12 anys, els menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’un adult obligatòriament. Els tallers estan previstos per a unes 12 persones, aproximadament, i només cal portar un davantal i una carmanyola. Les inscripcions es poden fer durant tot el mes a les oficines del mercat.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.