10 de març del 2014

8-3-2014 Presentació ruta de tapes Nou Barris

Aquesta tarda he assistit a la presentació i tret de sortida de la nova ruta de tapes de Nou Barris, una ruta permanent on cada dijous la gent pot gaudir de la degustació d’un seguit de tapes que han preparat 33 establiments del districte. Aquesta iniciativa vol  donar a conèixer el territori, mitjançant la seva oferta gastronòmica, i fomentar la promoció econòmica d’aquest Districte.


El govern municipal del districte de Nou Barris, comptant amb la col·laboració dels eixos, associacions i federacions de comerciants del territori, han impulsat una ruta de tapes per establiments de restauració del districte. La creació d’una ruta de tapes està recollida dins del Pla Turístic i Cultural del Districte de Nou Barris que es va presentar en mesura de govern al Consell Plenari del mes d’octubre de 2013 i també es recull a la mesura de govern del Pla de Comerç del districte, que es presentarà en aquest plenari del mes de març.

 
 Animar-vos a descobrir els sabors de Nou barris. Un recorregut gastronòmic de petits plaers, com són les tapes, per conèixer racons de la Barcelona dels barris.
 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.