18 de març del 2014

16-3-20-2014 Inauguració Camp futbol Canyelles

Aquest matí, Irma Rognoni, regidora del Districte de Nou Barris ha participat dels actes festius organitzats pel Club Esportiu Canyelles per celebrar la inauguració de les noves instal·lacions del camp de futbol.  La jornada ha coincidit amb la celebració d’un partit oficial que ha enfrontat els equips del CE Canyeles i Mollet FC, on la regidora ha realitzat el servei d’honor del partit
 
Amb aquesta nova instal·lació esportiva del barri de Canyelles, els veïns i veïnes disposen d’un nou equipament que afavorirà la practica esportiva dels nens i nenes, i joves del barri. Un compromís fet realitat pel govern de l’Ajuntament de Barcelona, una posta per fer de l’esport un instrument per divertir-se, per fer amics i relacionar-se i potenciar els hàbits saludables. Mitjançant l’esport, els nens i les nenes aprenen a unir esforços amb els companys per  un objectiu comú, a acceptar les derrotes i a guanyar respectant al contrari.
 
Les obres de millora del Camp Municipal de Futbol Canyelles es van iniciar el 30 d’octubre de 2013 amb l’objectiu principal d’instal·lar gespa artificial. El projecte també ha contemplat d’altres millores, com és el cas una nova xarxa de reg, la instal·lació i millora de la xarxa d’enllumenat, així com la instal·lació de xarxes d’aturada de pilotes per als camps de futbol 7 i futbol 11, barana perimetral i equipament esportiu. També contempla l’arranjament i condicionament dels voltants del camp.
 
Prèviament a aquesta inversió,  des del districte es va realitzar unes millores a les instal·lacions que van consistir a instal·lar nous mòduls per ubicar les noves oficines, 2 vestidors, instal·lació plaques solars, millora del terreny de joc amb una capa de sauló i acondicionament  de les instal·lacions existents.




 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.