6 de febrer del 2014

30-1-2014 Presentació Nova Normativa Terrasses a restauradors de Nou Barris

Aquest dijous s’ha presentat a la sala de plens del districte, la nova normativa de terrasses als restauradors de Nou Barris que unifica criteris per a tota la ciutat. Irma Rognoni, Regidora de Nou Barris, ha volgut estar present en aquesta reunió on s’ha explicat les modificacions introduïdes i les adaptacions que seran necessàries realitzar per adaptar-se a la nova normativa.
 La nombrosa presència de restauradors a la reunió, posa de manifest l’interès del propietaris de comerços per conèixer el detall de la mateixa. L’Èxit de la convocatòria avala la feina desenvolupada al districte en matèria de promoció econòmica, tot creant un dinamisme i una col·laboració amb tots els eixos comercials. El comerç de proximitat és un element bàsic de dinamització social,  alhora que garants de la cohesió social i l'equilibri territorial. El comerç, és un sector clau de l'activitat econòmica de la nostra ciutat i exerceix una funció vertebradora als nostres barris.
Des del Districte estem treballant conjuntament amb comerços, associacions i eixos comercials per continuar fent possible que el comerç de Nou Barris sigui un element viu i dinàmic amb noves iniciatives com aquestes.
 
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.