7 de febrer del 2014

6-2-2014 Presentació Pla d’actuació prioritària en l’àmbit 2013-2015

La regidora de Nou Barris, Irma Rognoni, acompanyada del regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, han presentar el pla d’actuació prioritària en l’àmbit educatiu 2013-2015 al districte. Aquest pla reuneix un conjunt d’accions que van encaminades fonamentalment i de manera prioritària cap a la millora de l’èxit escolar i a la lluita contra el fracàs i l’abandonament escolar.
 Aquest pla centrat en l’àmbit de l’Educació al districte de Nou Barris es basa en cinc objectius prioritaris:
·         Contribuir a la millora de la qualitat dels projectes, plans i programes dels ensenyaments obligatoris i postobligatoris del districte de manera que incideixi en la millora de l’èxit educatiu del seu alumnat.
·         Ajustar l’oferta d’ensenyaments obligatoris i postobligatoris a les necessitats d’escolarització del districte amb criteris d’eficiència, equitat i proximitat.
·         Millorar la coordinació de l’oferta educativa complementària amb el treball d’altres serveis i entitats en xarxa existents, de forma que sigui eficient i coherent amb la tasca que desenvolupen els centres educatius.

·         Donar suport a la funció educativa de les famílies i de les AMPA.

·         Impulsar el funcionament dels òrgans de participació en l’àmbit educatiu del districte.

 Amb aquest pla d’actuació, es reconeix per primera vegada la realitat específica de Nou Barris, amb necessitats i especifitats pròpies. Un pla desenvolupat en col·laboració i participació de tots els agents educatius del Districte, el qual ha estat ben rebut per la comunitat educativa del districte. Un pla d’actuació que una vegada presentat, ja té planificades les primeres fases de treball per a la seva implementació.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.