6 de febrer del 2014

8-1-2014 L'Ajuntament de Barcelona i l'Obra Social “la Caixa” impulsen el Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural

Aquest matí, Xavier Trias, Alcalde de Barcelona acompanyat d’Irma Rognoni, Regidora de Nou Barris han presidit a l’Ajuntament de Barcelona l’acte de signatura de la pròrroga del conveni amb Fundació La Caixa per a projectes d’intervenció comunitària intercultural a la ciutat. La signatura del conveni ha anat a càrrec de l’alcalde i del director general de la Fundació La Caixa, Jaume Lanaspa.


A l’acte també hi ha assistit els regidors dels districtes on s’estan desplegant els diferents projectes: Ciutat, Vella, Sant Martí i Nou Barris, el comissionat d’Immigració, Miquel Esteve; i així com representants de les entitats que duen a terme els diferents programes d’intervenció comunitària, la Fundació Tot Raval, la Fundació Surt i l’Associació El Torrent.

Aquest projecte ha permès posar en marxa un ambiciós projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural a la ciutat. L’alcalde ha agraït a la Fundació La Caixa aquesta iniciativa tan singular, “un projecte que encaixa amb les polítiques d’atenció a les persones i les accions de convivència que volem impulsar des de l’Ajuntament”.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.