6 d’octubre del 2014

Roser Capdevila, membre del jurat per escollir els dibuixos que il•lustraran un joc de cartes sobre les famílies


Aquest matí, la regidora Irma Rognoni acompanya a l’il.lustradora Roser Capdevila, que forma part del jurat designat  per seleccionar els guanyadors d’un concurs de dibuix que s’ha impulsat per escollir les il·lustracions d’un joc de cartes sobre les famílies que es produirà i presentarà al Saló de la Infància de Barcelona, que es celebrarà del 27 de desembre de 2014 al 4 de gener de 2015.

La iniciativa forma part de les activitats organitzades en el marc de “Barcelona 2014, Any de la Família”, una commemoració impulsada per l’Ajuntament de Barcelona que busca ressituar les famílies i les seves necessitats al centre de l’atenció pública.

 

Per mitjà de set sessions en diversos equipaments de districte de la ciutat de Barcelona, un total de 52 famílies han presentat 6 dibuixos diferents cadascuna en què es mostren membres de la seva unitat familiar. Uns dibuixos que es van exposar a la Carpa d’Entitats situada a la Plaça de Catalunya durant el dia de la Mercè per tal que el públic fes una primera selecció de 20 famílies finalistes.

 

El procés de creació d’aquest joc de cartes es completa ara amb la selecció de les 7 famílies guanyadores per part d’un jurat d’experts format per Roser Capdevila, il·lustradora i ambaixadora de “Barcelona 2014, Any de la Família”;  Irma Rognoni, regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona; Elisabet Vendrell del Grup de Família del Consell de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona i Imma Marín, fundadora i directora de l’empresa experta en jocs i joguines Marinva. El joc de cartes, que estarà format per un total de 42 cartes il·lustrades (6 per cada una de les 7 famílies guanyadores), consistirà en reunir les 6 cartes iguals de cada família.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.