16 d’octubre del 2014

10-10-2014 Presentació programa Pedagògic ADF

Aquest matí, Irma Rognoni, Regidora del Districte de Nou Barris acompanyada pel Sr. Manel Blasco, Gerent del Consorci d’Educació, han presentat a la comunitat educativa el programa pedagògic que es portarà a terme a l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana.

 

Aquest nou equipament de ciutat, que s’uneix al ja existent al barri de Les Corts, incorpora un nou programa a l’Ateneu de fabricació de Ciutat Meridiana amb la voluntat de desenvolupar noves recerques d’oportunitat sota els principis de la innovació, la recerca, l’aprenentatge i la formació a tota la ciutadania. Un nou concepte d’espai de creació, que gràcies a les noves tecnologies conjuntament amb la creativitat de les persones generarà noves oportunitats, ara per ara, impossibles d’imaginar.

 

Un projecte que neix amb la col·laboració i participació del Consorci d’Educació incorporant noves eines de difusió, d’aprenentatge i de formació a la comunitat educativa, centres educatius, professorat i alumnes. 

 

Aquest programa pedagògic s’articula dins del Pla d’actuació Prioritària en l’àmbit educatiu del districte de Nou Barris. Un compromís de l’actual equip de govern per dotar d’eines que ens permetin treballar per assolir l’èxit escolar a Nou Barris.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.