30 de setembre del 2014

22-9-2014 Presentació Edifici Eucaliptus

Aquest matí, la regidora de Nou Barris, Irma Rognoni, ha acompanya a Xavier Trias, Alcalde de la ciutat de Barcelona, a l’acte de presentació de l’edifici Eucaliptus que la Universitat de Barcelona (UB), conjuntament amb la Fundació Solidaria de la Universitat ha realitzat a la biblioteca de la Zona Nord del districte de Nou Barris.
 
L’alcalde de Barcelona ha agraït que la Universitat de Barcelona hagi apostat per aquest barri. “Estic convençut que l’aposta de l’ajuntament i de la UB per aquest espai marcarà el seu futur”, que ha qualificat d’“autèntica revolució” que els estudiants, professors i treballadors de la universitat ocupin aquests pisos. “Els problemes dels ciutadans els resoldrem fent una aposta ferma vers la política d’habitatge, a curt, mig i llarg termini, i avui vivim un petit pas perquè aquest barri guanyi qualitat, millorant el benestar”, ha afegit.
 
Posterior a aquest acte les autoritats presents han pogut visitar el bloc d’habitatges cedit a la universitat.

 

El conveni signat entre l’Ajuntament de Barcelona i la UB implica també la cessió de 2 locals situats als baixos d’aquest bloc, situat a tocar de l’estació de ferrocarril de Torre Baró i pròxim a l’estació de metro de la línia 11 de Torre Baró-Vallbona.
Pel que fa als dos locals disponibles en els baixos del bloc que acull els habitatges (32), aquests estaran destinats a l’obertura de dos equips dentals de la Clínica Odontològica de la Fundació Josep Finestres de la UB, per a pacients derivats de Serveis Socials. I l’altra l’ocupa la Fundació Solidaritat UB, que acollirà activitats formatives i socials adreçades a entitats, col·lectius i persones en general del barri, amb la finalitat de dinamitzar-ne la vida cultural i associativa.






 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.