6 de setembre del 2012

06-09-2015. UNICEF i el Parc d'Atraccions del Tibidabo s'uneixen a favor de la infància
 
Joan Puigdollers, president del consell d’administració de PATSA i regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans de l’Ajuntament, el president d’UNICEF Comitè Catalunya, Pablo Giménez-Salinas, i el director general de BSMSA, Ignasi Armengol, han signat aquest matí un conveni de col•laboració entre la fundació UNICEF i el Parc d’Atraccions del Tibidabo. La col•laboració entre PATSA i UNICEF es basa en la protecció i el desenvolupament de la infància de tot el món i els seus drets recollits en la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

UNICEF donarà suport a PATSA en totes aquelles accions socials adreçades a la sensibilització sobre els Drets de la Infància, la seva promoció i protecció. La durada del conveni és de dos anys, renovable anualment. El conveni també reflecteix les diverses accions socials del Parc d’Atraccions del Tibidabo adreçades a potenciar valors, com la tolerància, la solidaritat i el respecte, entre els infants; de quines es destaquen Estiu sense barreres, Cançó de Pau i la jornada dedicada a les cardiopaties infantils

En virtut de l’acord, el Parc d’Atraccions es compromet a lliurar anualment a UNICEF la quantitat mínima de 40.000 euros. Per assolir aquesta dotació econòmica, PATSA destinarà el 0’4% de la venda d’entrades i d’abonaments familiars i endegarà una campanya de captació de fons entre els seus clients. UNICEF destinarà aquests fons als seus programes de cooperació al desenvolupament.

El Parc d’Atraccions del Tibidabo crearà un micro-site al seu web i cedirà un espai dins de les seves instal•lacions per a comunicar les accions dutes a terme amb la col•laboració entre PATSA i UNICEF; a més, difondrà a través de la seva base de dades les crides d’emergència i la campanya institucional anual d’UNICEF.

 La signatura d’aquest conveni és un exemple més de la sensibilitat especial que el Parc d’Atraccions del Tibidabo té cap a la infància, especialment per aquells que necessiten una protecció més gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.