4 de setembre del 2012

24-03-2012 Temps de Barri, temps per tu
L’Ajuntament de Barcelona ofereix activitats a infants i joves amb discapacitat per afavorir la conciliació familiar
El Programa Temps i Qualitat de Vida i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona ha iniciat un servei dirigit a les famílies que tenen a càrrec fills i filles de 4 a 18 anys amb discapacitat física, psíquica o sensorial, que permetrà oferir als infants diferents activitats durant unes hores, els dissabtes al matí, perquè els pares i mares puguin gaudir de temps personal.

La regidora Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, ha explicat que l’objectiu principal d’aquesta mesura és “promoure la conciliació familiar, oferint temps personal a aquelles persones que tenen algú al seu càrrec, en aquest cas infants amb discapacitat. Aquesta estona que tenen per a ells mateixos ajuda a prevenir situacions d’estrès provocades per l’atenció de la persona dependent”.
Rognoni recorda que “les famílies que tenen algun infant amb discapacitat a càrrec han de comptar amb més opcions de lleure per als seus fills i més serveis a la seva disposició, que els permetin disposar de moments per a altres fills, a ells mateixos o a l’ocupació que necessitin”.



Temps de Barri, temps per tu és una iniciativa per a menors discapacitats i les seves famílies - BTVNOTÍCIES.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.