29 de desembre del 2018

Sharing Cities Summit 2018, Barcelona del 12 al 15 de novembre

Sharing Cities Summit 2018 - Barcelona del 12 al 15 de novembre.

Aquesta edició segueix a la Cimera celebrada el 2017 a Nova York i la Conferència City2City d'Amsterdam el 2016.  La Sharing Cities Summit és la trobada més gran de ciutats en economia de plataforma que ha succeït fins ara, amb més de 45 ciutats que han assistit. L'esdeveniment ha reunit els alcaldes i els tinents d’alcalde de les principals ciutats de tot el món per discutir com el creixement continu de les economies compartides afecta la vida i el desenvolupament econòmic de les ciutats i quines mesures innovadores es poden adoptar per fer front als reptes i oportunitats a les quals ens enfrontem.

La Cimera Internacional de ciutats ha tingut lloc el dia abans de l'inici del congrés mundial Smart City Expo World Congress (SCEWC) del 13 al 15 de novembre. Tant el Congrés com les àrees d'exposició del SCEWC han inclòs espais dedicats al tema "Ciutats inclusives i compartides". 

A l´ Smart City Expo World Congress (SCEWC) hi ha hagut un stand específic de Sharing Cities i un tema al Congrés dedicat a "Ciutats Inclusives i Compartides".











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.