2 de juny del 2018

Lliurament del Premi Pere Casaldàliga a l´orquestra Vozes

Emocionant lliurament del Premi Pere Casaldàliga a l´orquestra Vozes, Músicos por la Paz,  en el marc del Festival de Cinema Solidari, presentat per Mònica Terribas.
L´orquestra conformada per més de 500 infants i joves músics de barris desafavorits,  molts d´ells pateixen situacions de desestructuració familiar. La música els desperta la sensibilitat per l´estètica, l´art, les emocions, en definitiva de la vida. El president i  director Pablo González ha portat els infants i joves a gaudir de concerts que ofereixen a alts nivells, actes i festivals d´Europa. Una gran feina i una gran música ! Enhorabona a tots els músics i equip de professors i voluntaris pel vibrant i molt emocionant concert !! Tot l´Auditori de Navarcles s´ha aixecat ple d´emoció.

L´empresa Segalés ha ha cedit autocars per músics, professors i famílies, gràcies a ells els gairebé 100 músics han pogut gaudir del lliurament i fer el meravellós concert !

El President del Festival Clam Josep-Lluís Rognoni, Pablo Goonzález i membres de  l´equip
L´Alcalde de Manresa, l´Alcalde de Navarcles, el director de l´Audotori, la regidora de Barcelona Irma Rognoni, mònica Terribas i altres autoritats assisteixen al lliurament del Premi






Segalés una Empresa compromesa amb la tasca Social, socialment responsable, col.labora en el transport i cedeix autocars pel trasllat de músics, professors i famílies


http://clamfestival.org/2018/04/premi-pere-casaldaliga-2018-vozes/
http://www.vozes.org/ca/vozes-rebra-el-premi-pere-casaldaliga-2018/
http://www.regio7.cat/cultures/2018/04/29/projecte-vozes-recull-premi-pere/472971.html
http://www.vozes.org/ca/equip/
http://www.vozes.org/ca/entrada4-cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.