10 d’abril del 2014

5-4-2014 El Comerç de Nou Barris es Mou

Aquest dissabte el comerç de Nou Barris ha sortit al carrer on els associats de Nou Barris Centre Comerç, Unió de Botiguers Fabrai Puig, Center Eix Maragall, Associació i Federació de Comerç i Serveis Nou Barris (Comerciants Virrei-Borbó, , Associació Comerciants Zona Nord) i Associació concessionaris Mercat de la Mercè, han organitzat una nova mostra dels productes dels seus associats. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar i dinamitzar el teixit comercial del districte, alhora que és una bona eina de cohesió i que serveix per generar noves sinèrgies entre comerciants del territori tot fomentant  l’associacionisme.
 
 
Irma Rognoni, ha visitat la mostra que en aquesta ocasió s’ha celebrat a la plaça Llucmajor. Com a Regidora del Nou Barris, considero que el comerç de proximitat és una eina fonamental pel garantir l’equilibri territorial. El districte de Nou Barris no és una excepció, els seus comerços esdevenen un element importantíssim de dinamització social, alhora que garants de la cohesió social.
 
 
Des del Districte estem treballant conjuntament amb comerços, associacions i eixos comercials per continuar fent possible que el comerç de Nou Barris sigui un element viu i dinàmic amb noves iniciatives com aquestes amb l'objectiu de potenciar i consolidar el comerç dels nostres barris.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.