23 de desembre del 2013

17-12-2013 Els actractius de cada districte


Irma Rognoni, acompanyada d’altres regidors de la ciutat de Barcelona, han acompanyat a la Sònia Recasens, Segona Tinenta d’Alcalde, durant la presentació de la fulla de ruta dels districtes per posar en valor els atractius de cada districte, i atreure nous visitants i així afavorir la descentralització del turisme. Amb aquesta mesura es pretén “garantir l’equilibri entre el turisme i el ciutadà” i permetrà que cada districte pugui definir la seva relació envers la vida de les persones que hi viuen.

Amb aquesta mesura Barcelona desplega els Plans de Turisme de Districte per descobrir als visitants i veïns tots els secrets de la ciutat, concretament a Nou Barris, hem volgut posar en valor aquells elements històric patrimonials i socials que ja eren coneguts pel teixit social del districte, però que no prou coneguts a nivell de ciutat.

Elements que formen part de la història social i cultural de la nostra ciutat, i que cal obrir a tots els barcelonins, un conjunt d’espais, edificis i construccions que recullen l’evolució i la construcció d’un barri i d’una ciutat. Perquè espais com El Castell de Torre Baró, la Casa de les Aigües, el Rec Comtal, i la potencialitat del Parc de Collserola, entre molts altres atractius culturals mereixen tenir el seu espai a la ciutat.

Volem obrir Nou Barris als ulls dels visitants com un racó de la gran Barcelona, on recuperar l’essència per descobrir aquells espais que amaguen l’evolució de la seva gent i que han conservat amb el pas del temps la empremta del llegat de l’esforç i el treball dels nostres avis i pares.

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.