10 de maig del 2011

Taula rodona a Esade sobre el Treball Jurídic a les ONG.

Ahir 9 de Maig del 2011 a Esade, va tenir lloc una taula rodona sobre el Treball jurídic a les ONG.
Rebeca Carpi va presentar a Patricia de Roda , de la Fundación Lealtad, que va exposar la necessitat del bon govern corporatiou de les entitats. Va parlar també del sistema d´avaluació de les entitats, de la necessitat de transparència i de bones pràctiques. Va exposar els principis en què es basa la Fundación Lealtad per emetre l´informe per a millorar el foundrising i la millora de la gestió de les entitats.
A continuació Carmen Pombo, en representació de la Fundació Fernando Pombo (formada per advocats en exercici), va exposar el seu programa de suport jurídic de diversos tipus a les entitats i com, des de molts bufets d´advocats, s´incentiva l´assessorament per a la millora de la gestió i el cumpliment de la normativa que les afecta.
Finalment en Salvador Busquets, en representació de la Fundació Arrels, va exposar l´experiència de l´entitat quan va voler ser objecte d´anàlisi per aconseguir l´informe de bones pràctiques de la Fundació Lealtad.
Salvador Busquets va exposar que els va servir per a millorar la gestió de l´entitat, i va dedicar una part de la seva ponència a parlar sobre els riscos de l´excés de legislació i regulació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.