27 de maig del 2024

Celebració en el marc del Club Rotary del Rotapower

El passat mes d´abril va tenir lloc la celebració en el marc del Club Rotary del Rotapower, a Barcelona a l´Hotel Intercontinental de Barcelona a fi d´unir forces pel que fa a la Cura de la Salut Mental de la Joventut a càrrec del Dr. Pere Bonet, i Xarxes Socials i Protecció de Dades i joventut a càrrec de Joan Ball-llosera.Hi van participar el governador Del Districte Rotary 2202 Raül Font-Quer, i la i la Governadora electa Montse Moral.


24 de maig del 2024

Sant Jordi a Barcelona, el dia dels llibres i de l´estimació

Sant Jordi a Barcelona, el dia dels llibres i de l´estimació. Tot Catalunya surt al carrer a comprar un llibre i els nois regalen a les noies una rosa com a mostra d´estimació, aquest és el món que hauria de predominar, és un dia en el que es deixa de banda la diferència i tot conflicte. Un dia d´unió i felicitat.

                EAE Business School va celebrar-ho amb muffins en forma de roses fetes pels alumnes de primer curs.

                              La Casa Batlló decorada de forma tradicional per Sant Jordi



Fantàstica sortida del sol a la Barcelona Mediterrània

Fantàstica sortida del sol a la Barcelona Mediterrània, vista des de la muntanya de Montjuïc, enclau especial i històric de la ciutat. La calma que es respira, la contemplació de la meravellosa natura que sembla dialogar amb els éssers humans, omple d´energia la ciutat i les persones.