20 de gener del 2017

Una Europa amb Valors amb l'eurodiputat F. Gambús // European Values Meeting by european congressman F Gambús



La trobada i debat han estat molt interessants, s´han analitzat els valors europeus que cal defensar, mantenir i expandir en la mesura del possible, així com el paper de la societat civil per una Europa amb valors. En un ambient càlid, positiu i crític alhora s´han destacat els importants elements que descriuen Europa i el seu valor per al manteniment de la pau i els valors socials.




                                               L´eurodiputat F.Gambús, ex-regidora Irma Rognoni,
                                                         ex-comissionada A. Rosset, President i membres de FATEC


16 de gener del 2017

50è Aniversari de la campanya solidària Cap Nen Sense Joguina//50 th. Anniversary of the supportive campaign Non Child without a Present



Ràdio Barcelona, conjuntament amb l´ Ajuntament de Barcelona, el Corte Inglés i el Casino de l´Aliança, han dut a terme un any més la campanya solidària de recollida de joguines per tal que tots els infants de la ciutat tinguin un regal per Reis. Enguany hi havia molts voluntaris, joves i grans, que oferien el seu treball per col·laborar a organitzar-ho. La logística i l´ emoció  impressionaven.
 

Visita a la Fundació Aroa amb l´ Eurodiputat Francesc Gambús// Visit to Aroa Foundation with European Congressman F. GAMBÚS



Irma Rognoni ha organitzat una visita de l´Eurodiputat Francesc Gambús, sensible a tots els aspectes socials de les entitats, a la Fundació Aroa, per tal que aquesta es pugui donar a conèixer a Europa, així com compartir bones pràctiques europees en el món de la gent gran.

La fundació es dedica a l'àmbit de la salut, l’educació i l’atenció social amb sensibilitat cap a la creixent presència dels trastorns psicosocials,  planteja un abordatge global i transversal en la prevenció i atenció d’aquestes afectacions. Especialment té cura i fa el seguiment de les persones grans, amb especial atenció a les persones grans que viuen soles. Fan una gran feina.


XVI Concert de Nadal de Cant Coral de la Gent Gran//400 Seniors in Barcelona singing a Cantata together



Aquest desembre va tenir lloc a l’ Auditori de Barcelona el concert Canta Gran!, Tòtems, amb més de 400 cantaires sèniors. La música creada per Gerard Pastor i la lletra de Pilar Cabot transformen la cantata en un gran espectacle sonor. Com cada any les 400 veus alhora fan emocionar, vibrar i sentir encomanant alegria a tots els assistents. Enhorabona a tots els cantaires i organitzadors !